Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Oefenwedstrijd Seolto 1

19 augustus 2009 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - In Zevenbergen speelde Drechtstreek woensdagavond tegen het uit de 2e klasse gedegradeerde Seolto één van de laatste oefenwedstrijden voor de beker- en competitiewedstrijden weer beginnen.  Trainer Jan Kroos kon tevreden zijn met het vertoonde spel. De selectie die is uitgebreid met een aantal eigen (jeugd)spelers en enkele routiniers van buitenaf had er duidelijk zin in. Met sprankelend aanvalspel bleken de Papendrechters duidelijk verder te zijn dan hun Brabantse tegenspelers.

De ploeg van Jan Kroos won met 1-6. Doelpuntenmakers waren: Wesley Wolst (2x), Arian Nieuwkoop (2x), Maarten Vink (1x) en Ricardo Heerebrand (1x).

Zaterdag wacht thuis de eerste bekerwedstrijd tegen Sleeuwijk

Lees meer over:

voetbal vv drechtstreek
Deel dit bericht met je vrienden!