Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Menorahkoor bereidt zich voor op jubileum

25 augustus 2009

PAPENDRECHT - Na de zomervakantie gaat het Menorahkoor uit Papendrecht op 31 augustus 2009 weer fris van start met de repetities op de vaste maandagavond. Omdat het einde van de zomervakantie altijd weer een goed moment is om met wat nieuws te beginnen, zijn zowel mannen als ook vrouwen van harte welkom om vrijblijvend een avond te komen luisteren en mee te zingen met het Menorahkoor. Het Menorahkoor kan nieuwe leden gebruiken. De vaste dirigent Henk van Andel besteedt bij aanvang van iedere repetitie aandacht aan inzingoefeningen en stemvorming. Hierdoor kunnen ook de minder geoefende stemmen naar een hoger niveau gebracht worden. Daarnaast komt iemand van een koorrepetitie nooit chagrijnig thuis. Zingen is ontspannend en goed voor de ademhaling.

Het Menorahkoor bestaat dit jaar maar liefst 35 jaar. Op dit moment is het koor aan het studeren voor haar jubileum concert op zaterdag 10 oktober 2009 in de Morgensterkerk te Papendrecht. Deze avond is de entree gratis. Het thema van dit concert is de Engelse kerkmuziek.
Na 10 oktober staan er weer medewerkingen aan kerkdiensten in de agenda.
 

Lees meer over:

concert jubileum menorahkoor
Deel dit bericht met je vrienden!