Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Woningstichting Westwaard Wonen trakteert Papendrechters

25 augustus 2009

PAPENDRECHT - Westwaard Wonen viert haar 90-jarig jubileum. De sociale woningcorporatie van de gemeente Papendrecht besteedt het gehele jaar aandacht aan de verbondenheid met de bewoners en de streek door diverse activiteiten te organiseren voor alle inwoners van Papendrecht.

Zaterdag 5 september zullen de bewoners van de gemeente Papendrecht van het jubileumfestival kunnen genieten. Het festival vindt plaats aan winkelcentrum De Meent van 13.30 tot 16.30 uur. De optredens worden verzorgd door de Smarties en de dansgroep Bounce. Ook de muziek van een Braziliaanse sambagroep en een Cubaanse salsaband zal bijdragen aan een vrolijk festival.

Tijdens het festival loopt er een ballonnenman rond die de mooiste creaties van ballonnen maakt en deze ook uitdeelt. 
 

Lees meer over:

westwaard salsaband
Deel dit bericht met je vrienden!