donderdag 9 december 2021

Alles over Papendrecht

Flink verzet bij aanhouding

3 september 2009 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Twee verdachten hebben zich verzet bij hun aanhoudingen. Agenten gingen op woensdagavond 2 september 2009 naar een melding in de Jacob Catslaan in Papendrecht. Daar zou de jeugd over een dak lopen. Bij een woning zagen politiemensen enkele jongeren staan. De agenten vroegen om hun identiteitsbewijs waarop er drie uit boosheid wegliepen in de richting van een woning. Twee  broers bonkten daar op de deur en gingen na meerdere vorderingen niet weg. De agenten hielden een 17-jarige jongen uit Papendrecht aan. Deze verzette zich.

Tijdens zijn aanhouding trachtte zijn 20-jarige broer uit Papendrecht een agent te slaan. Ook hij werd aangehouden maar probeerde dat te voorkomen. Een politieman gebruikte pepperspray. De eerder aangehouden 17-jarige schopte in de politiebus de schuifdeur kapot. Een 16-jarige jongen uit Papendrecht kwam later op de avond bij het politiebureau. Hij wilde dat de twee aangehouden verdachten werden vrijgelaten. Hij beledigde de politiemensen en wilde niet weggaan. Uiteindelijk volgde zijn aanhouding voor bedreiging en belediging.

Lees meer over:

pepperspray jacob catslaan
Deel dit bericht met je vrienden!