zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Op zoek naar eigenaar tas

14 september 2009

PAPENDRECHT - Politiemensen en brandweerlieden zijn op zoek geweest naar de eigenaar van een tas. Agenten gingen op zaterdag 12 september 2009 rond 01.15 uur naar de vijver bij de Vrijheer van Eslaan in Papendrecht. Daar lag een tas op een bankje. De tas was leeg en de inhoud lag op de grond. Het ging onder andere om wat snoep en een medicijntas.

Politiemensen zochten in de omgeving maar vonden niemand. Hierop riepen zij de hulp in van brandweerduikers die in het water op zoek gingen. Ondertussen probeerde de politie ook de eigenaar te vinden van de tas. Uiteindelijk lukte dat en de 30-jarige man was thuis. Hij vertelde dat hij de tas  in de middag had laten staan bij het winkelcentrum De Meent in Papendrecht. Waarschijnlijk namen anderen de tas mee en hebben bij de vijver gekeken wat erin zat.

Foto: Kees Andriesse

Deel dit bericht met je vrienden!