zondag 9 mei 2021

Alles over Papendrecht

Uitreiking School op SEEF-label aan obs De Knotwilg

18 september 2009

PAPENDRECHT - Openbare basisschool De Knotwilg kreeg donderdag 17 september (op Voeten- en Fietsendag) het ‘School op SEEF’-label uitgereikt van wethouder André van Leeuwen. Het label wordt toegekend door de provinciale Commissie Certificering van het ROV Zuid-Holland. Het houdt in dat deze scholen theoretisch verkeersonderwijs geven in alle groepen, praktisch verkeersonderwijs in minimaal zes van de acht groepen én een schoolcontactpersoon hebben.

De Knotwilg is hiermee de eerste gecertificeerde school in Papendrecht. De school kreeg punten voor:
- de planmatige aanpak en organisatie van verkeersonderwijs
- de uitvoering van praktische verkeerseducatie
- de communicatie met ouders
- de schoolomgeving en school-thuisroutes

Deel dit bericht met je vrienden!