vrijdag 26 februari 2021

Alles over Papendrecht

Cees van der Zee wint Westpoldertoernooi

28 september 2009

PAPENDRECHT - Het Westpolder-schaaktoernooi is zaterdag gewonnen door Cees van der Zee uit Den Helder. Pieter Modderkolk van de organiserende vereniging werd tweede.

Op papier was Van der Zee al de sterkste deelnemer, maar zijn zege kwam pas na een erg spannende slotronde tot stand. Door winst op concurrent Hugo van der Graaf behaalde Van der Zee 5,5 punt uit zeven ronden. Pieter Modderkolk, die in de slotronde de sterk spelende Henk Prins uit Sliedrecht verschalkte, behaalde evenveel punten. Hij scoorde die echter tegen iets minder sterke spelers, waardoor Van der Zee met miniem verschil winnaar werd. Lennard den Boer uit Hendrik Ido Ambacht werd derde. Hij werd gevolgd door Henk Prins en door vier leden van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam: Hugo van der Graaf, Kees van Meerkerk, Meinte Smink en Hans van de Beukel.

Lees meer over:

schaaktoernooi toernooi schaken
Deel dit bericht met je vrienden!