woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Ervaren ondernemers helpen collega’s op weg

28 september 2009

PAPENDRECHT - Ervaren ondernemers reiken hun jonge collega’s de hand met kennis en ervaring op het terrein van marketing & verkoop, business planning en ontwikkeling, organisatie & management en automatisering. Speciaal voor starters bieden de Kamer van Koophandel Rotterdam en de gemeente Papendrecht het Mentorproject Papendrecht.

Na een intakegesprek zoekt het begeleidende projectbureau een geschikte mentor. Deze begeleidt maximaal één jaar en probeert in die periode op basis van kennis en ervaring van toegevoegde waarde te zijn. ‘Het is de bedoeling’, licht Ninetta Lorenc van de gemeente Papendrecht toe, ‘dat de mentor onder  . informeert, gevraagd en ongevraagd advies geeft, ideeën en ervaringen uitwisselt, fungeert als klankbord en daarbij het belang van onderneming en onderneming centraal stelt.

Het Mentorproject is zo vooral van meerwaarde voor starters die extra hulp kunnen gebruiken in de eerste vijf jaar van hun ondernemersbestaan. Omdat we afhankelijk zijn van de enthousiaste en deskundige inzet van ervaren ondernemers of managers, zijn nieuwe mentoren overigens van harte welkom om zich bij het project aan te sluiten.’

Meld u als mentee aan bij de Kamer van Koophandel Rotterdam; mw. A. Ponsioen via t. (010) 402 7440 of aponsioen@rotterdam.kvk.nl en als mentor bij de gemeente Papendrecht: mw. N. Lorenc via t. (078) 641 8354 of n.lorenc@papendrecht.nl 
 

Deel dit bericht met je vrienden!