dinsdag 18 mei 2021

Alles over Papendrecht

Politie onderzoekt berovingen

28 september 2009

PAPENDRECHT - De politie is op zoek naar mensen die mogelijk iets gezien hebben van een tweetal berovingen op de Beltmolen in Papendrecht en de Rotterdamseweg in Zwijndrecht. In beide gevallen werd van de slachtoffers geld en andere persoonlijke spullen afhandig gemaakt onder bedreiging van iets dat op een vuurwapen leek. De politie kan niet uitsluiten dat het om dezelfde daders ging en heeft een onderzoek opgestart. Wel is bekend dat de daders zich op een fiets verplaatste.

De beroving in Papendrecht vond plaats rond middernacht en de beroving in Zwijndrecht rond 01.00 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag 26 september. Is u iets bijzonders opgevallen dan kunt u kontakt opnemen met de politie via het algemene nummer 0900-8844 of via het Meldpunt Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Lees meer over:

politie beltmolen
Deel dit bericht met je vrienden!