Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Spectaculaire ontruimingsoefening bij Koningin Beatrixschool

6 oktober 2009

PAPENDRECHT - Op maandagmorgen 5 oktober 2009 heeft een spectaculaire ontruimingsoefening plaatsgevonden. Niet alleen was de brandweer van Papendrecht bij deze brandoefening aanwezig maar ook het Jeugdjournaal en de brandwondenstichting.

Binnen 3 minuten hadden alle leerlingen de school verlaten en stonden zij op het verzamelpunt het ‘DES-veld’. De ontruimingsoefening verliep heel goed. Ieder schooljaar vindt er 2 keer een ontruimingsoefening plaats zodat leerlingen precies weten wat ze moeten doen zodra het brandalarm afgaat. Natuurlijk heeft de populaire presentator bij groep 8 handtekeningen uitgedeeld.

Klik hier voor meer foto's en klik hier voor de uitzending

 

Lees meer over:

brandoefening
Deel dit bericht met je vrienden!