Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Auto-inbraken

7 oktober 2009

PAPENDRECHT - De Politie Zuid-Holland-Zuid heeft 17 aangiften opgenomen van auto-inbraak. De inbraken gebeurden in de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 oktober op de Zernikelaan en de P.J. Oudstraat. Uit enkele van deze auto's werden o.a. navigatiesystemen gestolen. De politie waarschuwt om waardevolle bezittingen, bijvoorbeeld navigatiesystemen inclusief houder, niet in het voertuig achter te laten.

Wees als auto-eigenaar ook alert op de afdruk die de zuignap achterlaat op de ruit. Het is gebleken dat inbrekers hierop letten.
De politie is tevens op zoek naar getuigen. Mensen die in de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 oktober iets verdachts hebben gezien dat mogelijk te maken heeft met de inbraken, worden verzocht om contact op te nemen via 0900 88440 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800 7000. 
 

Lees meer over:

inbraak zuidholland oudstraat
Deel dit bericht met je vrienden!