Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Ruben Scheurwater wint 8e Wim Hol Memorial

12 oktober 2009

PAPENDRECHT - Ruben Scheurwater van AV Passaat heeft wederom bewezen in goede vorm te zijn door de 6de wedstrijd van het Unive grote rivieren loopcircuit te winnen.

De weergoden leken Papendrecht gunstig gestemd want bij de start was het droog en mooi hardloopweer. Maar halverwege de wedstrijd kwam de regen even met bakken uit de hemel. In het begin van de wedstrijd ontstond een kopgroep met Ruben Scheurwater, Aissa Margoum en Nabil Karimi. Al snel moet Nabil lossen bij de twee koplopers. Nabil is enkele weken geleden geopereerd aan zijn teen en ondervond daar nog duidelijk last van. Achter de koplopers ontstaat een grote groep met achtervolgers waarin ook de uiteindelijke winnares bij de dames Lindsay Marrewijk inzit. Verderop in de race moet ook Aissa in Ruben zijn meerdere erkennen. Ruben Scheurwater wint uiteindelijk afgetekend in een mooie tijd van 53:34.

Ook de 5EM stond eerder in de middag op het programma. Deze is gewonnen door Michel Korevaar uit Giessenburg voor John den Hartog en Arje de Waard. Bij de dames ging de overwinning naar Linda Hoek uit Rotterdam voor Lea van Pamelen en Joline van Zoggel.

Voor alle uitslagen en foto’s: www.avpassaat.nl
 

Lees meer over:

av passaat
Deel dit bericht met je vrienden!