Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Hole-in-one prijswinnaars Merwehoofd

12 oktober 2009

PAPENDRECHT - Op zaterdag 10 oktober 2009 heeft VORM tijdens de Woondag Drechtsteden de prijzen uitgereikt voor het hole-in-one slaan tijdens de Nieuwbouwdag op het Merwehoofd.

De prijswinnaars waren uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te nemen. De eerste prijs was een weekendje Maastricht in te vullen naar eigen keus. Er waren twee eerste prijswinnaars, want zowel dhr. Romijn als dhr. v.d. Wege hadden maar liefst twee keer een hole-in one geslagen.

Woondag
De prijsuitreiking vond plaats tijdens de Woondag Drechtsteden te Dordrecht. De Woondag Drechtsteden werd georganiseerd door Stichting Dordrecht Marketing. De beurstent  was dit jaar opgezet op het Leerpark te Dordrecht en onder andere VORM was daar aanwezig met de projecten uit de regio.

Lees meer over:

drechtsteden vorm
Deel dit bericht met je vrienden!