dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Kinderen Oranje-Nassauschool maken herfsttafel in De Waalburcht

9 november 2009

PAPENDRECHT - Op vrijdag 6 november ging groep 5 van de Oranje-Nassauschool naar de Waalburcht om samen met de bewoners een herfsttafel te maken. Er werd naar hartenlust geknutseld. De kinderen maakten egeltjes van klei, dieren van kastanjes, kabouters en paddenstoelen en de bewoners deden enthousiast mee.

Jong en oud genoten hier zichtbaar van. En het resultaat mocht er zijn: een kleurige herfsttafel! Hierna werden de kinderen getrakteerd op patat. Samen met de bewoners aten zij in het gezellige restaurant. De samenwerking tussen de kinderen en ouderen was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar!

Lees meer over:

Oranje-Nassauschool
Deel dit bericht met je vrienden!