dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Succesvolle workshop ‘Da Luciana’

16 november 2009

PAPENDRECHT - Kokkin Luciana Mazzoni, speciaal overgekomen uit het Italiaanse Tuoro sul Trasimeno, heeft tussen 9 en 13 november jl. vijf avonden lang met heel veel passie en enthousiasme haar cursisten, o.a. afkomstig uit Drechtsteden en Alblasserwaard, geleerd hoe zij met weinig en simpele ingrediënten een uiterst smaakvolle en authentieke Italiaanse maaltijd kunnen bereiden.

De organisatoren Janny van der Vlies van La Gestione en Astrid Verweij van ProSecretary kijken met een goed en tevreden gevoel terug op de kookworkshop ‘Da Luciana’.  Gezien de uiterst positieve reacties als, ‘wat een buitengewone kokkin’ en ‘jammer dat er aan lekker een eind komt’, krijgt deze workshop in het voorjaar van 2010 zeker een vervolg. Op de websites www.lagestione.com en www.prosecretary.nl kunt u terecht voor meer informatie.
 

Lees meer over:

kookworkshop
Deel dit bericht met je vrienden!