Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Verdachten beroving pizzakoerier aangehouden

25 november 2009

PAPENDRECHT - Met de aanhouding van vier verdachten heeft de Recherche van district Alblasserwaard/Vijfheerenlanden de overval op een pizzakoerier in Papendrecht opgelost. Het gaat om twee 15-jarige jongens uit Zetten en twee 18-jarige mannen uit Papendrecht. Allen zijn in hun woonplaats aangehouden. De namen van de verdachten kwamen naar voren in een uitgebreid onderzoek van de recherche van het District Alblasserwaard en Vijfheerenlanden en het wijkteam Alblasserwaard.

Op 28 oktober werd een 16-jarige pizzakoerier op de Staringlaan door twee personen van zijn geld beroofd. Eén van hen dreigde met een mes en de 16-jarige moest zijn geld afgeven. Ook namen de verdachten de bestelling van wat pizza’s en drinken mee. De verdachten renden weg in de richting van de Gerrit van Dalenstraat.

De 15-jarigen werden op 16 november aangehouden, de 18-jarigen op 21 november. Drie van de vier verdachten zijn door de Rechter-Commissaris in bewaring gesteld. Eén van de twee 15-jarigen is geschorst uit zijn voorlopige hechtenis, maar blijft wel verdachte.
 

Deel dit bericht met je vrienden!