dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Man van de N3 gehaald

25 november 2009

PAPENDRECHT - De politie heeft op woensdagmorgen 25 november een 36-jarige vermoedelijk verwarde man uit Gorinchem aangehouden op de N3 ter hoogte van Papendrecht. Bij de Gemeenschappelijke Meldcentrale kwam de melding binnen dat er op de brug tussen Dordrecht en Papendrecht een man op de weg voor het autoverkeer liep.

Agenten gingen er op af en troffen de man aan. Hij werd van de weg afgehaald. Aangezien hij zich niet kon identificeren moest hij mee naar het politiebureau. Daar verklaarde hij dat hij naar Gorinchem had willen lopen. Op het bureau werd hij na identificatie op het treinstation afgezet voor vervolg van zijn reis. Hij kreeg twee boetes. 

Lees meer over:

n3 meldcentrale
Deel dit bericht met je vrienden!