Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

VV Papendrecht wint eindelijk 2e wedstrijd

30 november 2009 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - In het uitduel met SV Meerssen heeft VV Papendrecht z’n tweede overwinning behaald. Gestart met de twee A-junioren, Robbert Stout en Ramses de Leeuw komt Papendrecht vlak voor rust op een voorsprong. Na een handsbal van de aanvoerder van Meerssen, binnen de beruchte lijnen, mag Danny van Valen een strafschop nemen. De aanvoerder wordt met rood van het veld gestuurd en Papendrecht staat met 0-1 voor.
 
Papendrecht speelt een goede wedstrijd met veel inzet. Het veldoverwicht wordt echter niet in nog meer doelpunten omgezet. In de tweede helft komt Geert Bakker in het veld, maar pakt ook weer een gele kaart voor praten. De thuisclub ziet in de tweede helft nog een schot tegen de paal eindigen. 

Lees meer over:

vv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!