Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Alle schaakteams volop in de race

16 december 2009

PAPENDRECHT - Alle drie de teams van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam staan halverwege het seizoen in de top van de ranglijst. Het eerste team gaat - na de promotie van vorig jaar - aan de leiding in de 1e klasse.

Het tweede team deelt de eerste stek met twee concurrenten. Vorige week werd een zege geboekt tegen het sterke Maassluis. Johnny Nap zorgde sensationeel voor het beslissende winstpunt. De toeschouwers gaven geen stuiver voor zijn kansen, maar toen zijn tegenstander in tijdnood zwakke zetten ging doen, sloeg Nap toe.
Ook het jeugdige derde team presteert na een matige seizoenstart uitstekend. Bij Barendrecht werd met 6,5 - 1,5 ruim gewonnen. Koploper Messemaker 1847 uit Gouda , dat twee punten voorsprong heeft, komt in januari op bezoek. In die match wordt over het kampioenschap beslist.
 

Lees meer over:

Schaakvereniging maassluis
Deel dit bericht met je vrienden!