Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Burgemeester reikt noodpakket uit

17 december 2009

PAPENDRECHT - In november is in Papendrecht de Risicowijzer huis aan huis verspreid. Daaraan was door de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid een prijsvraag gekoppeld waarmee een noodpakket kon worden gewonnen. De winnaar van het noodpakket is geworden: de familie Tieleman uit Papendrecht.

Burgemeester De Bruin reikte het noodpakket donderdag 17 november aan de trotse familie uit.

De Risicowijzer staat boordevol checklists en tips over wat inwoners moeten doen en laten bij een (dreigende) ramp. Ook worden voorbeelden genoemd van kleinschalige rampen zoals brand en koolmonoxide in huis. Bovendien adviseert de Risicowijzer een noodpakket aan te schaffen en een noodvoorraad en radio op batterijen in huis te hebben, zodat altijd op de calamiteitenzender Radio Rijnmond (frequentie 93.4 FM) kan worden afgestemd.

 

Deel dit bericht met je vrienden!