Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Kinderen in de goudenregenstraat teleurgesteld na afbreken iglo

21 december 2009 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Diverse kinderen in de Goudenregenstraat hadden op het pleintje voor Kapsalon Swartina een fraaie iglo van sneeuw gemaakt.
De eigenaresse van de kapsalon was het hier echter absoluut niet mee eens en heeft het kunstwerk Iglo laten afbreken door medewerkers van de gemeente Papendrecht. De iglo stond niet in de weg voor de ingang van de kapsalon. Vervolgens werd een enorme lading strooizout op kosten van de gemeente Papendrecht neergegooid.
Bewoners uit de Goudenregenstraat zijn hier behoorlijk boos over. Een van hen geeft aan:"Op andere plaatsen in Papendrecht zoals de Meent vallen mensen doordat de gemeente daar niet strooit. De gemeente Papendrecht is behoorlijk (kind)onvriendelijk!"

Deel dit bericht met je vrienden!