Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Feestelijke jaarafsluiting in woonzorgcentrum De Markt

22 december 2009 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Donderdag 31 december 2009 sluit woonzorgcentrum De Markt, onderdeel van Rivas Zorggroep, het jaar op toepasselijke wijze af. De medewerkers en vrijwilligers van De Markt bakken deze dag oliebollen die van 12.00 tot 16.00 uur geproefd kunnen worden door bewoners en bezoekers van het woonzorgcentrum.

Gedurende de middag is er live muziek van Arjan Dolk. Daarnaast is er een kraam met verse erwtensoep met roggebrood en drankjes. Bezoekers betalen een kleine bijdrage voor de versnaperingen.

Ook voor inwoners uit de regio
'We vinden het belangrijk dat zowel bewoners als inwoners uit de regio terecht kunnen in De Markt', vertelt Maurits Poirot, regiomanager bij Rivas Zorggroep. 'Hier kunnen mensen elkaar ontmoeten, een kopje koffie drinken of deelnemen aan een activiteit. Dat sociale aspect vinden we heel belangrijk, ook voor onze bewoners.'

Om 16.00 uur wordt de middag afgesloten in de Marktzaal met een prijsuitreiking. Voor degene die raadt hoeveel oliebollen er gedurende de hele dag zijn gebakken, is er namelijk een leuke prijs.

Deel dit bericht met je vrienden!