Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Valse identiteit en geen rijbewijs

6 januari 2010

PAPENDRECHT - Op dinsdagavond 5 januari hebben agenten op de N3 omstreeks 23.55 uur een 20-jarige man uit Nijmegen aangehouden. Hij werd vanaf de Noordendijk gevolgd en op de N3 langs de kant gezet vanwege onzeker en slingerend rijgedrag.

Bij de staandehouding gaf de man middels een paspoort een valse identiteit op en werd meegenomen naar het politiebureau. Op het bureau werd onder de passagiersstoel in de auto een verblijfsdocument gevonden met de juiste gegevens van de man. De man bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De politie onderzoekt de herkomst van de man en heeft hem voor bovengenoemde feiten bekeurd.

Lees meer over:

n3 Noordendijk
Deel dit bericht met je vrienden!