Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Westwaard Wonen helpt G-team PKC op weg

7 januari 2010

PAPENDRECHT - Het nieuwe G-team van PKC maakt een voortvarende start. Niet alleen is er veel belangstelling van zowel spelers als begeleiders, ook een sponsor is gevonden.

Woningcorporatie Westwaard Wonen helpt het team op weg door haar sponsorbijdrage. Met die bijdrage kunnen de extra kosten voor aangepast materiaal en begeleidingskosten worden betaald. Westwaard Wonen geeft aan goed te hebben nagedacht over de sponsoring.

Directeur/bestuurder Jaap de Gruijter zegt daarover: “Zomaar een sportclub sponsoren past niet bij ons. En al helemaal omdat je dan niet kan uitleggen welke vereniging je wel en welke je niet zou kunnen helpen. Maar voor het team kinderen met een verstandelijke beperking van de Papendrechtse Korfbal Club maken we graag een gemotiveerde uitzondering. Door het mogelijk te maken dat ook zij in een veilige omgeving en met goede begeleiding kunnen sporten. En dat past helemaal bij onze ‘Doe Mee-activiteiten’ waarmee we het leven en wonen in ‘onze’ wijken nog prettiger willen maken.”

PKC is in haar nopjes met Westwaard Wonen als sponsor en kan met de sponsorbijdrage het G-korfbal verder uitbouwen. 

Foto: Peter Besemer
 

Lees meer over:

helpen pkc westwaard wonen
Deel dit bericht met je vrienden!