Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Bezichtig.nu verhuist naar Nieuwland Parc

18 januari 2010

PAPENDRECHT - Het Papendrechtse internetbedrijf Bezichtig.nu is per 18 januari 2010 verhuisd naar Nieuwland Parc 78 in Papendrecht, op de grens met Alblasserdam.  Bezichtig.nu is sinds 1999 actief in webdesign, webhosting en webpromotie en in de regio vooral bekend van de digitale steden Papendrecht.net, Dordrecht.net en Alblasserdam.net. Momenteel zijn er 4 man werkzaam.

Directeur Hans Huisman: "Het kantoor aan huis werd vanwege groei nu toch echt te krap. We hebben een goede overeenkomst kunnen sluiten met Van Noord Accountants, die nog een mooie ruimte beschikbaar had in hun nieuwe kantoorgebouw. De komende paar jaar kunnen we hierdoor gestaag verder groeien en u nog beter van dienst zijn. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!"

Deel dit bericht met je vrienden!