Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Kindje vast op eiland na val in het water

19 januari 2010

PAPENDRECHT - Brandweerlieden hebben een 9-jarig meisje uit Papendrecht van een eilandje gehaald. Het meisje was op dinsdagmiddag 19 januari 2010 samen met een vriendinnetje over het ijs van de ijsbaan gelopen naar het eilandje in het midden. Bij de terugtocht zakten de meisjes door het ijs.Het lukte het 9-jarig meisje niet op het ijs te komen waarna zij besloot terug te gaan naar het eilandje.

De hulpdiensten gingen direct naar de ijsbaan aan de Boeieraak in Papendrecht. Brandweerlieden hielpen het meisje en ambulancepersoneel keek haar na. Een familielid nam haar mee waarna het meisje zeer waarschijnlijk onder de warme douche werd gezet.

Meer foto's op www.thymenstolk.nl

 
 

Lees meer over:

vast water eiland Boeieraak kindje
Deel dit bericht met je vrienden!