Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Kinderboekenschrijver leest voor

20 januari 2010

PAPENDRECHT - Kinderboekenschrijver Arie van de Graaf uit Oud-Alblas las woensdagochtend op de Prins Florisschool in Papendrecht voor uit eigen werk. Hij deed dat ter gelegenheid van de Nationale Voorleesdagen.

De kinderen van de groepen 7 en 8 luisterden geboeid naar een deel van het spannende verhaal. Daarna mochten ze vragen stellen aan de schrijver. In vrijwel alle lokalen op de hele school werd woensdag voorgelezen. En de Prins Florisschool was niet de enige school waar meegedaan werd aan de Nationale Voorleesdagen.

Op basisschool De Boeg in Alblasserdam werden de kinderen vereerd met een bezoek van burgemeester Bert Blase. Hij las jonge schoolkinderen voor tijdens een schoolontbijt.
Deel dit bericht met je vrienden!