Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Winterfair dierenbescherming levert 2200 euro op

25 januari 2010

PAPENDRECHT - De dierenbescherming Papendrecht vierde op zaterdag 23 januari 2010 hun 25-jarig bestaan. De vrijwilligers vierden dit met een grote gezellige winterfair, samen met een grote rommelmarkt waar iedereen elkaar weer kon ontmoeten.

De opbrengst van deze dag, 2200 euro, was natuurlijk allemaal voor het dierenverblijf de Duizendpoot welke gevestigd is op het terrein van kinderboerderij de Papenhoeve. De kinderboerderij deed ook mee aan deze feestelijke dag. Er werd een grote rommelmarkt georganiseerd, een kleurwedstrijd voor de kinderen met leuke prijzen voor de mooiste kleurplaat, gratis schminken voor de kinderen door professionele schminkers, een professionele fotograaf, erwten- en tomatensoep, wafels (met slagroom), koffie en thee (en de beker krijgt u mee), ranjakoe, levensgrote knuffelkat en natuurlijk mogt de gluhwein ook niet missen.

 Foto's: Pieter van den Berg. Meer foto's: www.luxfoto.nl

Deel dit bericht met je vrienden!