Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Christa Teeuw start met De Ordemaat

26 januari 2010

PAPENDRECHT - Al een aantal jaar kriebelde het bij Christa Teeuw om een eigen bedrijf te beginnen, maar werd het om uiteenlopende redenen uitgesteld. Maar deze maand is de stap gezet en heeft ze het bedrijf Ordemaat gestart.

Christa legt uit:" Orde, structuur, afspraken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden zijn de basis voor een prettige en zinvolle werkomgeving. Vele kleine ondernemers, bedrijven en praktijken hebben te weinig tijd voor hun administratieve zaken zoals archivering, tekstverwerking, het maken van overzichten, het opzetten van systemen. Werkzaamheden waar voor het in dienst nemen van een vaste medewerkster niet loont. Een gestructureerde administratie binnen een organisatie is mede belangrijk, omdat zij de groei van een bedrijf kunnen bevorderen en problemen voor kunnen blijven. Een goed werkende Back Office is vaak een “must” voor het bedrijf.

Er zijn ook veel gezinnen en alleenstaanden die hulp nodig hebben op het huishoudelijke en/of administratieve vlak. Zoals mensen die altijd alles kwijt zijn, of die hun huis niet praktisch in kunnen delen, of die moeite hebben met het invullen van formulieren. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden op te noemen."

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Christa Teeuw, tel. 06 - 11 22 26 23, info@ordemaat.nl, www.ordemaat.nl

Orde en structuur zijn de talenten van Christa Teeuw en via De Ordemaat hoopt zij deze kennis door te geven aan andere mensen.
Christa vertelt enthousiast: "Ieder mens heeft talenten gekregen! Je kunt talenten in de kast laten liggen, maar je kunt ook kijken wat Gods plan is met die talenten. Vandaar de start met De Ordemaat!"

Lees meer over:

start de ordemaat christa teeuw
Deel dit bericht met je vrienden!