Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Definitief ontwerp Park Oostpolder

28 januari 2010

PAPENDRECHT - Park Oostpolder - een multifunctioneel park, dat plaats biedt aan sport, recreatie en natuurwordt opgeknapt. Het park biedt de bezoekers sportvelden, een hardloopparcours, een ruiterpad, een fi tnessveld, een familieveld, een vijverpartij annex ijsbaan, vleermuizen, orchideeën en uitrenweiden voor honden. De gemeente start in februari met het opknappen van het park. Allereerst wordt begonnen met het dunnen van het groen in het centrale deel van het park. De rest van het groen wordt gefaseerd - gespreid over 2 à 3 jaar - uitgedund. Hiernaast wordt ook begonnen met het baggeren van de schaatsvijver.

In het latere voorjaar zal worden gestart met het opknappen van de paden. Het opknappen van park Oostpolder is een van de speerpunten uit het coalitieakkoord van 2006-2010. Het doel was het park in samenspraak met de bewoners en zonder grootschalige herinrichting op te knappen. Veel inwoners van Papendrecht hebben hun betrokkenheid getoond en hun bijdrage geleverd aan het ontwerp. Bent u benieuwd hoe het ontwerp eruit ziet en of u uw ideeën erin kunt terugvinden? Het definitieve plan staan vanaf donderdag 28 januari op de website van de gemeente Papendrecht. Ook kunt u het ontwerp en de bijhorende stukken vanaf donderdag 28 januari tot en met donderdag 4 februari op de leestafel van het gemeentehuis inzien (op werkdagen van 08.30-17.00 uur en op vrijdagavond tot 19:30 uur).

Lees meer over:

park ontwerp Oostpolder definitief
Deel dit bericht met je vrienden!