Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

VORM Ontwikkeling lanceert mobiele website met Niki koppeling

28 januari 2010

PAPENDRECHT - Sinds deze week heeft VORM Ontwikkeling uit Papendrecht een mobiele website draaien die dynamisch gekoppeld is aan de database van Niki. Niki.nl is het initiatief van de Stichting Landelijke Nieuwbouw Portaal (LNP). Gebruikers van mobiele telefoons met internetmogelijkheden worden na het intoetsen van www.vorm.nl, onmiddellijk doorgeleid naar de mobiele website die is afgestemd op de formaten van de beeldschermen  van dergelijke telefoons. Vanuit het keuzemenu kan dan eenvoudig informatie worden opgevraagd over diverse onderwerpen waaronder de in verkoop zijnde nieuwbouwwoningen. De toepassing van een dynamische koppeling met Niki is nieuw en VORM is de eerste in de branche die deze “new media” technologie gebruikt. Deze applicatie heeft VORM in samenwerking met Bubblefish Interactive uit Barendrecht ontwikkeld.

Deel dit bericht met je vrienden!