Monday 27 September 2021

Alles over Papendrecht

Schildersbedrijf Groen B.V. viert 150-jarig jubileum

29 januari 2010

PAPENDRECHT - Groen B.V. is een AF-erkend schilders, glaszetters- en behangersbedrijf, dat al sinds 1860 actief is. Vanuit haar thuisbasis Papendrecht is Groen BV in de loop der jaren geleidelijk uitgegroeid tot het professionele allround bedrijf dat het nu is.

Groen BV is gespecialiseerd in alle voorkomende schilder- en behangwerkzaamheden, beglazing, meerjaren onderhoudsplanningen, houtreparaties, maar ook reinigings-werkzaamheden, restylen van bedrijfspanden, project- en kleuradvisering en projectinventarisatie. Tevens biedt Groen BV de mogelijkheid tot een abonnement op onderhoud. Sluit u een Uniplan onderhoudsabonnement af, dan heeft u gegarandeerd een woning in topconditie. Groen BV zorgt er namens Uniplan voor, dat uw woning of appartement gedurende tien jaar professioneel wordt onderhouden voor een vast bedrag per maand.

150 jaar zichtbaar Groen
In 1860 startte het bedrijf als eenmanszaakje. Rond 1965 bestond het bedrijf uit een drietal schilders. Toen in 1975 Aza Groen het roer van zijn vader overnam is Groen BV geleidelijk aan gegroeid en is inmiddels uitgegroeid tot een modern bedrijf met ruim 50 medewerkers. Een familiebedrijf is het in 2010 niet meer, daar in 2004 middels een management buy-out Hans Lubbers en Jan van der Perk het bedrijf hebben overgenomen.

In de loop van dit jaar, zal het 150-jarig jubileum worden gevierd met medewerkers, oud-medewerkers, relaties en leveranciers. 

Nieuwe uitstraling
Het 150 jarig jubileum wordt gelijk aangegrepen om het bedrijf een nieuwe uitstraling te geven, daar de directie van mening is dat het logo met de verfdruppel en het boompje de lading niet meer voldoende dekt. De bedrijfskleuren fel geel en groen blijven gehandhaafd. De nieuwe huisstijl zal geleidelijk aan in 2010 verder worden doorgevoerd. Als één van de eerste uitingen van het nieuwe logo is de vlag op het bedrijfspand aan de Kattestaart. Later volgen de bedrijfsauto’s, reclameborden etc.     

U vindt Glaszetters- en Schildersbedrijf Groen B.V. aan de Kattestaart 10 te Papendrecht en op internet onder www.groenbv.nl. Telefonisch te bereiken op nummer 078 - 642 00 00.
 

Lees meer over:

jubileum Kattestaart groen bv
Deel dit bericht met je vrienden!