dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Drechtstreek opent Business Home

29 januari 2010

PAPENDRECHT - Onder grote belangstelling heeft Feyenoord trainer Mario Been donderdag de officiële openingshandeling verricht voor de nieuwe Business Home van de v.v. Drechtstreek. Door op een grote rode knop te drukken werd de nieuwe ruimte, die verborgen was geweest achter een zwarte wand, voor iedereen zichtbaar. Er werd een toast uitgebracht op het fraaie resultaat van de professionele bouwactiviteiten en de grote hoeveelheid vrijwilligerswerk.

Na het officiële gedeelte volgde eerst een gesprek tussen TV-Rijnmond verslaggever Jan Dirk Schouten en Feyenoord coryfee Ben Wijnstekers. Daarna was het woord aan de hoofdtrainer van Feyenoord zelf. Mario Been ontpopte zich als een uitstekend entertainer door op humoristische antwoord te geven op de vragen van Schouten. Met zijn recht-voor-z’n-rape opmerkingen over zijn Nederlandse en Europese carrière liet Been weer eens blijken dat hij uitblinkt in het overbrengen van zijn enthousiasme over alles wat met voetbal te maken heeft. 

De in groten getale opgekomen leden van de Business Club, de overige sponsors en andere belangstellenden genoten zichtbaar van de 'performance' van Mario Been, die aan het eind van zijn optreden lovende woorden sprak over Drechtstreek.

De nog jonge Business Club kan terugkijken op een zeer geslaagde avond. Business Club voorzitter Peter Jan van der Giessen sprak na afloop: “Het was een fantastische avond en we hebben het aantal leden van de Business Club met nog eens vijf nieuwe leden kunnen uitbreiden”.

Deel dit bericht met je vrienden!