woensdag 29 september 2021

Alles over Papendrecht

Jesse de Win zwemt op NJK

1 februari 2010

PAPENDRECHT - Afgelopen weekend vonden in Heerenveen de Nationale Junioren Kampioenschappen zwemmen plaats. De KNZB had de limieten voor dit kampioenschap behoorlijk aangescherpt waardoor plaatsing voor deze wedstrijd al een prestatie op zich was. De dertienjarige Jesse de Win van de Geul had zich op drie afstanden weten te plaatsen.

De beste prestatie leverde hij op de loodzware 400 meter wisselslag. Hij slaagde erin om met een goed opgebouwde race 20 seconden van zijn beste tijd af te halen en eindigde op een mooie tiende plaats, vijf plaatsen hoger dan zijn inschrijfpositie. Tijdens de 400 wissel verbeterde hij ook nog zijn persoonlijke record op de 100 vlinder. Op de 200 meter schoolslag eindigde hij als dertiende en de 50 vrij leverde hem een zeventiende plaats op.

Lees meer over:

zwemmen njk jesse de win
Deel dit bericht met je vrienden!