maandag 25 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Winst voor GV olympia jeugdturnsters

1 februari 2010

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag turnden de jeugd B turnsters van Olympia hun tweede wedstrijd in het Rayon Turn Toernooi tegen KDO Dordrecht met 231.95 tegen 230.65. Olympia was beter op sprong en brug met op beide toestellen een miniem verschil. Op balk waren de Papendrechtse turnsters duidelijk beter met scores boven de 10 punten. Op mat lieten ze dat voordeel weer een beetje lopen. Daar was KDO de betere. In de individuele uitslag was Kayley Vis van Olympia de beste met 48.05, onder meer door een voor het eerst gelukte koprol op de balk. Voor Olympia turnden ook Lotte Kuntz (4e), Larissa de Koning (5e) en Myrthe Verhagen (6e) een prima wedstrijd. Zij eindigden binnen een halve punt van elkaar. Voor Nanda Rietveld (10e) was de wedstrijd een verlaat verjaardagscadeau. Joëlle Prins eindigde als 11e, onder meer door een net niet gelukte overslag op de mat.

Lees meer over:

winst turnen olympia
Deel dit bericht met je vrienden!