Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

CRP organiseert zesde gedichtenwedstrijd

2 februari 2010

PAPENDRECHT - Voor de zesde keer organiseert de sectie Letteren van de Stichting Culturele Raad Papendrecht de Gedichtenwedstrijd. Het thema is dit keer ‘evenwicht’.

Er zijn weer twee categorieën: jeugd tot en met 18 jaar en volwassenen. In beide categorieën zijn drie prijzen te behalen. De gedichten dienen uiterlijk woensdag 17 maart in het bezit te zijn van Frans Spaanstra. Ze kunnen per e-mail (spaanstra@telfort.nl) of per post (Larikshof 3, 3355 RD Papendrecht) worden toegestuurd.

Zoals gebruikelijk vindt de prijsuitreiking plaats in Bibliotheek Papendrecht, op woensdag 24 maart a.s. De aanvang is om 20.00 uur; vanaf 19.30 uur is de bibliotheek open. De sectie Letteren hoopt dat het enthousiasme voor de gedichtenwedstrijd weer net zo groot zal zijn als de voorgaande jaren.

Zie ook www.cultureleraadpapendrecht.nl

Deel dit bericht met je vrienden!