zaterdag 22 januari 2022

Alles over Papendrecht

Definitief verkeersbesluit wijziging éénrichtingsverkeer Weteringsingel

4 februari 2010

PAPENDRECHT - In het centrum zijn de nieuwe supermarkt Lidl en de parkeergarage De Overtoom geopend. De politie en het wijkplatform Kraaihoek – Middenpolder hebben daarom de wens geuit om het éénrichtingsverkeer in de Weteringsingel, gelegen tussen de Badhuisstraat en de Muilwijckstraat, te wijzigen. Zo wordt de oude situatie hersteld zoals deze enkele jaren geleden gold, ten tijde van het voormalige winkelcentrum De Meent. Het definitieve verkeersbesluit ligt vanaf 3 februari 2010 zes weken ter inzage op de leestafel in de hal van het gemeentehuis. Ook kunt u het definitieve verkeersbesluit inzien op www.papendrecht.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!