zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

SGP-Papendrecht presenteert verkiezingsprogramma 2010-2014

4 februari 2010

PAPENDRECHT - Tijdens de openbare bijeenkomst op woensdag 3 februari 2010 hebben diverse kandidaten het verkiezingsprogramma gepresenteerd en toegelicht.

In het oog springende elementen in het verkiezingsprogramma zijn betrouwbaar en betrokken bestuur, handhaving van de winkelsluiting op zondag, behoud van de eigen gemeentewerf, onbetaald parkeren op straat in het centrum, Papendrecht bereikbaar en betaalbaar en, uiteraard, geen Drechtstad.

"Uitgangspunt van ons verkiezingsprogramma is de Bijbel, Gods onfeilbaar woord dat in alle opzichten richtinggevend is", zegt de lijsttrekker van de SGP, Marco Hoogland. Kees de Kraker, huidig duo-raadslid, voegt er aan toe: "Wij zijn er vast van overtuigd dat de Bijbelse waarden en normen goed zijn voor alle Papendrechters."

Betrouwbaarheid is voor de SGP belangrijk. Dat betekent politiek bedrijven die duidelijk, consequent en stabiel is. Hoogland zegt: "Met en voor elkaar! Met die slogan gaan wij de verkiezingscampagne in. Niet alleen de komende vier weken, maar ook de komende vier jaar."

De SGP-kandidatenlijst ziet er als volgt uit:

1.   M.C. Hoogland
2.   C. de Kraker
3.   W. Goudriaan
4.   J.T. Nieuwland
5.   A.J.C. Labee
6.   M. van Dalen
7.   J. van Uden
8.   A.N. van Hemert
9.   J.M. Hak
10. H. Wijgerse
11. W. Hensbergen
12. C. Dam

Op de website papendrecht.sgp.nl is in het dossier ‘verkiezingen’ meer informatie te lezen, zoals het verkiezingsprogramma en –folder.
 

Lees meer over:

sgp programma presenteren
Deel dit bericht met je vrienden!