maandag 10 augustus 2020

Alles over Papendrecht

Fietsbrug Papendrecht/Sliedrecht/Dordrecht twee dagen afgesloten

15 februari 2010

PAPENDRECHT - De fietsbrug tussen Papendrecht/Sliedrecht (Baanhoekweg) en Dordrecht (Wantij nabij Kors Monster pad) is dinsdag 16 en woensdag 17 februari afgesloten. De brug is in slechte staat en moet vervangen worden. Sinds 5 februari worden gebruikers van het fietspad met borden geïnformeerd over de werkzaamheden en een omleidingsroute. De eerstvolgende mogelijkheid om het Wantij over te steken is bij de Wantijbrug, langs de N3.

Dinsdag 16 februari wordt de bestaande brug gelift. Dan wordt in eerste instantie een tijdelijke brug teruggeplaatst en kan bekeken worden wat de schade aan de huidige brug is. In een later stadium (moment is nu nog niet bekend) wordt de tijdelijke brug weer vervangen door een permanente.

Lees meer over:

werkzaamheden gesloten fietsbrug
Deel dit bericht met je vrienden!