vrijdag 27 november 2020

Alles over Papendrecht

CU schorst tijdelijk campagne door val kabinet

20 februari 2010 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - “Ongepast om vandaag campagne te voeren", meent ChristenUnie lijsttrekker Anton Rietveld. Terwijl in Den Haag de scherven van het gevallen kabinet bijeen worden geveegd vindt de ChristenUnie Papendrecht het niet goed om vandaag de burger lastig te vallen met politieke reclame. De campagneactiviteiten zijn daarom tijdelijk geschorst.

“Het totale gebeuren van deze week laat zien hoe kwetsbaar onze democratie is maar ook hoe snel grenzen van respect en fatsoen worden overschreden”, erkend Rietveld. Hij betreurt het dat dit kabinet in een crisistijd aan haar eigen crisis ten onder is gegaan. “Dit heeft ons echt even stil gezet.” Volgende week zal de draad weer worden opgepakt.

Lees meer over:

campagne cu geschorst
Deel dit bericht met je vrienden!