woensdag 8 december 2021

Alles over Papendrecht

Onderzoek naar hond

24 februari 2010

PAPENDRECHT - In overleg met het Openbaar Ministerie heeft de politie een hond in beslag genomen. Het dier krijgt een zogenaamde agressietest. Op dinsdagmiddag 23 februari 2010 kreeg de politie een melding dat er een hond rondliep en beet naar mensen. In ieder geval twee mensen liepen daarbij beetwonden op. Uit onderzoek bleek dat de hond waarschijnlijk kans zag de voordeur te openen van een woning aan de Stellingmolen in Papendrecht. Hierna liep het dier de straat in.

Agenten vonden het dier bij de woning. De bewoners waren niet thuis. Het lukte een buurjongen die de hond kent het dier in de woning te duwen en de voordeur te sluiten. De politie heeft een gesprek gehad met de eigenaar en de eigenares van de hond. Hierna is het dier in beslag genomen.

Lees meer over:

hond onderzoek stellingmolen
Deel dit bericht met je vrienden!