dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Mark Rutte bezoekt Papendrecht

25 februari 2010

PAPENDRECHT - VVD voorman Mark Rutte heeft donderdagmiddag een werkbezoek gebracht aan Papendrecht. De VVD-partijleider werd hartelijk welkom geheten door de lokale VVD lijsttrekker Richard Korteland. Het gezelschap bezocht daarna boekhandel De Gruijter aan de Brederodelaan. Daar werd hem een boekje over Papendrecht aangeboden met de titel: ''Groeten uit Papendrecht, geillustreerd door de Papendrechtse Fotograaf Nico Knol''. Het ondersteunend bezoek van Mark Rutte werd ook benut om het onderzoek dat de VVD fractie heeft gedaan naar het lokale parkeerbeleid onder de aandacht te brengen. Op de Marktpromenade ging hij met diverse mensen in gesprek en deelde hij flyers uit.

Foto: Kees Andriesse


 

Deel dit bericht met je vrienden!