Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Culturele raad publiceert keuze van een rietgorsvriend

26 februari 2010

PAPENDRECHT - Vanaf donderdag 25 februari 2010 zal op www.cultureleraadpapendrecht.nl een speciale pagina te vinden zijn waarop een van de leden van de Vereniging Vrienden van De Rietgors zijn of haar favoriete werk uit de collectie De Rietgors bespreekt.

De samenwerking tussen de Culturele Raad Papendrecht (CRP) en de Vereniging Vrienden van De Rietgors verloopt steeds beter. Beide organisaties streven naar een goed beheer door de gemeente van de collectie De Rietgors en willen met de gemeente samenwerken bij het organiseren van exposities in de toekomst.

Om de collectie ook nu de nodige aandacht te geven, verzorgen de Vrienden kleine presentaties van werk uit de collectie in de hal van het gemeentehuis. Uit deze presentaties zal steeds een favoriet werk worden gekozen door een van de samenstellers. De eerste keuze betreft een werk van Dolf Henkes.

Lees meer over:

culturele raad de rietgors keuze
Deel dit bericht met je vrienden!