Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Bibliotheek Papendrecht gaat over op zelfbediening

3 maart 2010

PAPENDRECHT - De vestigingen van BibliotheekNetwerk Zuid-Holland Zuidoost gaan over op zelfbediening. Dit houdt in dat bibliotheekleden vanaf woensdag 24 maart zelf hun boeken kunnen lenen en verlengen. Papendrecht is hiermee de tweede bibliotheek van het netwerk die overgaat op het zelfbedieningssysteem. Om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen en alles te testen, is de bibliotheek gesloten op maandag 22 en dinsdag 23 maart.

Op 8 maart beginnen de verbouwactiviteiten. Het kan zijn dat u hiervan in de bibliotheek wat overlast ondervindt.

In verband met de voorbereidingen van de zelfbediening zijn de publiekscomputers in bibliotheek Papendrecht niet toegankelijk van woensdag 17 t/m zaterdag 20 maart.

Wanneer u hulp nodig heeft bij het lenen of verlengen van uw boeken of u op zoek bent naar een specifieke boektitel, dan staan de bibliotheekmedewerkers nog steeds voor u klaar. Het enige verschil is dat leden vanaf woensdag 24 maart zelf hun boeken kunnen lenen en verlengen.

Lees meer over:

leden biblotheek zelfbediening
Deel dit bericht met je vrienden!