Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Geen legitimatie, wel mes

4 maart 2010

PAPENDRECHT - Op de Overtoom heeft de politie op woensdagavond 3 maart een 18-jarige automobilist uit Rotterdam aangehouden. Hij zat samen met een leeftijdsgenoot uit Rotterdam in een auto op een parkeerterrein met het zicht op het tankstation de Meent. Bij het zien van de surveillerende agenten doken zij weg en wilden niet gezien worden. Beide mannen moesten zich legitimeren, één van hen kon dit niet, was duidelijk nerveus en kon niet uitleggen wat zij daar deden. De man werd aangehouden vanwege het niet kunnen tonen van zijn legitimatiebewijs. Op het bureau werd de man gefouilleerd en werd een groot mes en een gebruikershoeveelheid wiet in zijn broekzak aangetroffen. Deze werden in beslaggenomen.

Deel dit bericht met je vrienden!