Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Olympia wint dubbel van WIK

8 maart 2010

PAPENDRECHT - Op zaterdagavond werd in de Olympiaan een dubbele wedstrijd geturnd tegen WIK uit Groot Ammers en Olympia wist beide wedstrijden te winnen. De senioren wonnen hun wedstrijd met 224,80 tegen 226,50. De jeugd A turnsters wonnen met 194,10 tegen 192,60. Omdat WIK minder turnsters had, telden hier in de wedstrijd de beste vier turnsters per toestel mee. 

In de individuele uitslag eindigden wel twee WIK turnsters op de eerste plaats. Bij de jeugd A werd Lotte Verveer 1e met 52,30. Bij de senioren ging de eerste plek naar Kim Treure. De turnsters van Olympia zaten daar vlak achter. Bij de senioren eindigde Aline van der Want als 2e en werden Chantal de Koning en Alinda Korteland gedeeld 3e. Chantal heeft haar tweede plek te danken aan een 12.40 op de vloer met een mooie arabier salto achterover. Alinda turnde een keurige brug oefening en haalde daarvoor 11,90. Bij de jeugdturnsters werd Kirsten Kuntz 2e met 49,30 dankzij een mooie vloeroefening met arabier flikflak. Ze kreeg van de jury 13,10. Jessy Howe eindigde als 3e met 48,10 en turnde een stabiele wedstrijd.

Volgende week is het de beurt aan het andere seniorenteam van Olympia. Zij gaan dan op bezoek bij KDO Alblasserdam.
 

Lees meer over:

wedstrijd turnen gewonnen olympia
Deel dit bericht met je vrienden!