Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Burendag bij PTC

19 maart 2010

PAPENDRECHT - De Papendrechtse Tennis Club zet zondag 27 maart de deuren open voor haar buren om deze nader kennis te laten maken met de club en de tennissport.
Via een uitnodiging die huis aan huis is bezorgd in de nabijheid van het Sportpark Slobbengors zijn de bewoners uitgenodigd om een bezoek aan de club te brengen.

Als extra stimulans is het mogelijk om op die dag met aanzienlijke korting op de contributie voor het 1e jaar lid te worden van PTC.
Indien het niet mogelijk is op die middag PTC te bezoeken kan er toch gebruik gemaakt worden van het kennismakingsaanbod door via e-mail dit kenbaar te maken.

PTC heeft op dit moment  ruim 70 jeugdleden en ruim 300 seniorleden verdeeld over alle leeftijden, maar wil graag nog verder groeien en daar is ruimte voor op het onlangs gerenoveerde park.

Naast de buren van PTC die gericht zijn benaderd is een ieder van harte welkom om kennis te maken met de tennissport en de gezelligheid van PTC waar vele tennis en activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd.

Verdere informatie over PTC kunt u vinden op www.ptc-papendrecht.nl

Lees meer over:

tennis burendag ptc Slobbengors
Deel dit bericht met je vrienden!