Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Opening Digitaal loket Papendrecht

26 maart 2010

PAPENDRECHT - In de toekomst kunnen burgers, bedrijven en instellingen met al hun vragen aan de overheid terecht bij de gemeente Papendrecht. Om deze ontwikkeling te ondersteunen biedt Papendrecht sinds vorig jaar, met het 14 078 nummer, een duidelijke ingang voor telefonische dienstverlening. Papendrecht zet nu een nieuwe stap op het gebied van de publieke dienstverlening. Vanaf 25 maart 2010 heeft Papendrecht een nieuw digitaal loket in gebruik genomen. Het nieuwe digitale loket biedt burgers 24 uur per dag 7 dagen per week de ingang tot burgergerichte informatie, daarnaast is het mogelijk veel zaken direct te regelen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het direct aanvragen van een vergunning voor een evenement of het aanvragen een taxatieverslag van uw woning.

Voor foto's van de opening van het digitale loket: www.luxfoto.nl

 

Lees meer over:

digitaal opening loket
Deel dit bericht met je vrienden!