Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Natuurpresentatie ‘’Natuur in de Seizoenen’’

29 maart 2010

PAPENDRECHT - Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht organiseert i.s.m. Natuurmonumenten op donderdag 22 april om 09.30 uur in de SPIL een 2 uur durende voorstelling over ‘’ Natuur in de Seizoenen’’ gepresenteerd door dhr. de Gans van Natuurmonumenten. Met prachtige dia’s wordt getoond hoe de flora en fauna zich ontwikkelt door de seizoenen. Van de broedende vogels in de lente gaan we naar de bloemenpracht in de zomer, naar de herfstkleuren en eindigen met de mooie winterlandschappen.Zo zien we dat er in alle seizoenen mooie natuur is te beleven en dat zelfs iedere maand een eigen specifieke natuur- en weerkenmerken heeft. Toegang is € 2,50 ( inclusief een kopje koffie/thee). Voor inlichtingen kunt u terecht bij de Stichting Welzijn Ouderen (Dienstencentrum) P.S. Gerbrandystraat 31 te Papendrecht, telefoonnummer 078-6154741. Locatie presentatie, ‘’de SPIL’’ Stellingmolen 184

Deel dit bericht met je vrienden!