Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Tweetal van Flush'72 geselecteerd voor selectieteam regio Rotterdam

30 maart 2010

PAPENDRECHT - Dion Flach en Ifri Saber van basketbalvereniging Flush’72 (leeftijd onder 12 jaar), zijn afgelopen zondag definitief geselecteerd voor het selectieteam van Basketbal West regio Rotterdam. Dit mag een knappe prestatie worden genoemd, aangezien zij tot de 20 geselecteerde jongens behoren van de in het totaal 170 aangemelde kinderen.

Tot en met eind mei zullen zij om de week op zondagen op hoog niveau door toptrainers worden getraind. Eind mei volgt er een toernooi waar ook de overige regio’s aan zullen deelnemen. De beste spelers kunnen dan worden geselecteerd voor het rayonteam West en dan bestaat er zelfs de kans dat ze opgeleid worden tot international voor het Nederlands jeugdteam. En dat zou dan uiteindelijk weer moeten leiden tot het ooit eens mee doen aan de Olympische Spelen…..Succes ‘Olympic Stars’!

Lees meer over:

basketbal flush'72 selectieteam
Deel dit bericht met je vrienden!